• Uw stukadoor!

  Heeft u wanden en plafonds in uw woning die vlak en strak moeten worden afgewerkt? Dat is voor onze stukadoors geen enkel probleem. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen onze experts uw wanden en plafonds perfect saus- en behangklaar stucen. Ook voor het spackspuiten van uw muren bent u met onze stukadoors in goede handen. Het maakt niet uit of u onafgewerkte muren heeft in een nieuwe woning, of oude muren die een opknapbeurt kunnen gebruiken. Wij zorgen ervoor dat uw muren perfect afgewerkt worden.

  Neem contact met ons op, dan bespreken we wat onze stukadoors voor u kunnen betekenen.

  Sausklaar stucen

  Als onze stukadoors uw wanden en plafonds gestuct hebben, zijn deze na opdroging meteen gereed voor het aanbrengen van een verflaag. Dankzij onze expertise bent u verzekerd van uitmuntend egale sausklare wanden en plafonds. Het sauswerk dat wij leveren is dus niet bedoeld als eindafwerking. 

  Wanneer uw wanden en/of plafonds sausklaar gestuct moeten worden, zullen onze stukadoors in bijna alle gevallen voorstrijk aanbrengen. Het aanbrengen van voorstrijk door zorgt voor een betere hechting en een meer gelijkmatige droging van het gips. Hierdoor bent u verzekerd van het beste eindresultaat.

  Behangklaar stucen

  Onze stukadoors kunnen uw wanden ook behangklaar stucen. Hiermee zullen uw wanden net iets minder glad zijn afgewerkt dan wanneer onze stukadoors uw wanden sausklaar stucen. Na het behangklaar stucen van uw wanden zullen er geen oneffenheden meer aanwezig zijn. Hierdoor kan het behang worden aangebracht zonder dat er bobbels en bulten achterblijven op de muren. Wij garanderen een optimale afwerking voor het beste eindresultaat.

  Wil u weten wat onze stukadoors voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!