• Uw glaszetter!

  Als u op zoek bent naar een glaszetter kunt u ook bij T.Wolters Schilderwerken terecht. Onze glaszetters leveren snel en vakkundig werk. Als het om glaszetten gaat, komt met name glasschade en het vervangen van enkel glas door dubbel glas vaak voor.

  Bent u op zoek naar een glaszetter? Neem dan contact op!

  Glaszetten: glasschade

  Heeft u glasschade? De glaszetters van T.Wolters Schilderwerken helpen u graag uit de brand. Onze glaszetters komen snel in actie. Dit, in combinatie met onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, maakt T.Wolters Schilderwerken de ideale keuze als het om glaszetten gaat!

  Glaszetten: van enkel glas naar dubbel glas

  De voordelen van het zetten van dubbel glas zijn dat bij dit type beglazing de ramen bestaan uit twee glazen platen. Dit biedt een aantal prominente voordelen ten opzichte van enkel glas zoals:

  • Sterk verbeterde isolerende functie
  • Betere bescherming tegen wisselende weersomstandigheden
  • Stabielere temperaturen binnenshuis

  T.Wolters - Kwaliteitsgarantie

  Bij T.Wolters staan we garant voor de kwaliteit, ook voor glaszetten! Onze ervaren glaszetters zijn vol enthousiasme en werken met de beste materialen.
  Door onze jonge bedrijfsvoering kunnen wij onze glaszetters tegen een goede prijs aanbieden, zonder dat u inlevert op de kwaliteit.

  Wilt u meer weten over glaszetten? Neem contact met ons op!

   

 • Onlangs het enkelglas laten vervangen door dubbelglas door glaszetters van T.Wolters schilderwerken. Glaszetten is vakkundig gebeurd en strak afgekit.

  Lex Arents