• Uw buitenschilder!

  T.Wolters schilderwerken heeft jarenlange ervaring met buitenschilderwerk. Onze buitenschilders weten daardoor precies wat de beste aanpak is voor het van buiten schilderen van uw woning of bedrijfspand!

  Op zoek naar een buitenschilder? Neem dan contact op!

  Buitenschilderwerk

  Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis of bedrijfspand bedoeld. Onder andere de kozijnen en deuren, maar ook de gevelbetimmering en de buitenmuren van de woning vallen onder buitenschilderwerk. Vakkundig en kwalitatief buitenschilderwerk beschermt en verfraait het uiterlijk van uw huis of pand.

  Het op tijd laten schilderen van de buitenkant van uw huis of pand is van groot belang voor de duurzaamheid. Het is van belang dat uw woning of bedrijfspand ongeveer eens in de vijf jaar van buiten geschilderd wordt. Een belangrijke functie van buitenschilderwerk is het voorkomen van houtrot waardoor de kozijnen langer meegaan. Buitenschilderwerk zorgt ook voor een mooi, fris en fraai uiterlijk. Hierdoor is het dus ook belangrijk voor de waarde van uw huis!

  T.Wolters Schilderwerken - Kwaliteitsgarantie

  Bij T.Wolters Schilderwerken staan we garant voor de kwaliteit, ook voor buitenschilderwerk! Onze schilders zijn ervaren, vol enthousiasme en werken met de beste materialen!

  Goed buitenschilderwerk moet betaalbaar blijven. Onze jonge bedrijfsstructuur maakt het mogelijk om schilderwerk tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding aan te bieden.

  Wilt u meer weten over buitenschilderwerk? Neem dan contact op!

 • Ik was op zoek naar een buitenschilder die niet te duur was, via via bij t.wolters gekomen. Ik ben dik tevreden.

  Jeroen, Deventer