• De ervaren behanger voor u!

  Heeft u een ervaren behanger nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze behangers hebben jarenlange ervaring in het behangen van alle soorten muren.

  T.Wolters Schilderwerken - Kwaliteitsgarantie

  Bij T.Wolters Schilderwerken staan we garant voor de kwaliteit. Niet alleen van de producten die we gebruiken, maar ook van onze behangers. Onze ervaren behangers werken met de beste materialen en vol enthousiasme.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat goede behangers betaalbaar moeten blijven. Door onze efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij onze behangers aanbieden tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

  Dus bent u nog op zoek naar een behanger voor uw muren? Neem dan contact met ons op! Lees hieronder welke soorten behang wij in uw woning kunnen aanbrengen.

  Glasweefselbehang

  Glasweefsel is het ideale behang voor stootvastheid en scheuroverbrugging. Het is een moderne, veelzijdige, flexibele en sterke wandafwerking met een lange levensduur. Glasweefselbehang beschermt uw wanden tegen het ontstaan van kleine scheuren en barsten. Het is leverbaar in verschillende dessins, van een fijne tot een grove structuur.

  Glasvliesbehang

  Glasvliesbehang is vergelijkbaar met glasvezelbehang. Het verschil tussen de twee soorten behang zit hem in de structuur. Glasvliesbehang heeft een egale structuur, waardoor muren een strakke en gladde uitstraling krijgen. Daarnaast is het behang uitzonderlijk goed om muurverfafwerkingen op aan te brengen.

  Renovlies behang

  Ook het behangen met renovlies behang is een specialiteit van ons. Een ideaal product voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen, omdat het geschikt is voor verschillende soorten ondergrond. Het is bijvoorbeeld te behangen op stucwerk, gipskarton, maar ook op beton. Dankzij de gelijkmatige structuur van het renovlies behang is het ook nog eens allergievrij. 

 • Nieuwe kinderkamer laten behangen met fotobehang, goed werk!

  Anne Veldwijk, Deventer